Realisaties

Eylenbosch staat in voor jouw project op maat. Of het nu gaat om het inrichten van je interieur of het renoveren van je badkamer of keuken, wij denken met je mee en zorgen voor een ontwerp en realisatie geheel op basis van jouw wensen en verwachtingen.

Laat je inspireren door onze realisaties

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van opdrachten die we hebben gerealiseerd. Telkens maatwerkoplossingen om trots op te zijn. Zit er iets tussen dat je aanspreekt of heb je zelf een concreet idee? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We werken met plezier een interieur op jouw maat uit, rekeninghoudend met jouw budget.

Halkast op maat - Oostakker

Een halkast op maat met extra opbergmogelijkheden? Check! Een installatie wegwerken? Dubbelcheck! Als resultaat prachtige maatkasten in de hal? Driedubbelcheck!

Maatwerk binnendeuren

De binnendeuren in dit huis kregen een volledig nieuwe look. Van saaie deuren naar een staaltje maatwerk om trots op te zijn! Ontdek alles van A tot Z.

Renovatie - Wachtebeke

In Wachtebeke voerden we enkele werken uit en creëerden we een samenhangend geheel. De balustrade van de trap kreeg een make-over en er werd extra opbergruimte voorzien.

Zolderrenovatie - Merelbeke

Eylenbosch hout en renovatie realiseerde een volledige zolderrenovatie, inclusief ingebouwde maatkasten voor dit gezin in Merelbeke. Ontdek het proces van begin tot einde.

Badkamerrenovatie - Ternat

Voor een volledige badkamerrenovatie ben je bij Eylenbosch hout en renovatie aan het juiste adres. Dit gezin uit Ternat zag hun verouderde badkamer veranderen in een mooi en strak exemplaar.

Traprenovatie - Schepdaal

Eylenbosch hout en renovatie realiseert met plezier al jouw projecten op maat. Voor dit gezin uit Schepdaal mochten we een volledige traprenovatie en vernieuwingen aan de inkomhal uitvoeren.

Keukenrenovatie - Wezemaal

Dit gezin uit Wezemaal wilde enkele oorspronkelijke elementen uit de oude keuken behouden en daarrond hun esthetische en ergonomische droomkeuken bouwen. Voor een uitdaging deinzen we bij Eylenbosch hout en renovatie niet terug.

Gevelbekleding - Lokeren

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw wensen. Dit huis in Lokeren kreeg een grondige make-over aan de buitenkant. Ontdek eerst onze realisatie met gevelbekleding te Lokeren en wie weet voeren we onze volgende realisatie wel bij jou uit!

Totaalrenovatie - Waasmunster

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw interieurdroom. De heer Ruys uit Waasmunster vertrouwde ons zijn totaalproject toe. Wij renoveerden niet enkel zijn keuken, maar ook de badkamer, de hal en de toiletruimte die zich tussen de keuken en de badkamer bevinden.

Renovatieproject - Aalter

Eylenbosch hout en renovatie is dé specialist in renovatiewerken en veelzijdig maatwerk. Op basis van jouw wensen werken wij een ontwerp uit in jouw stijl. Hiervoor werken we enkel met de beste materialen. Zo kwam ook een familie uit Aalter bij ons terecht voor hun renovatieproject. We gaven niet enkel hun keuken, maar ook de leefruimte een complete make-over.

Kantoorinrichting op maat - Dilbeek

Wil jij het interieur van jouw kantoor onder handen nemen? Dan zit je goed bij Eylenbosch hout en renovatie. Daar is het boekhoudkantoor Thesora in Dilbeek het levende bewijs van. Zij deden beroep op ons om hun kantoor een nieuwe uitstraling te geven. 

Kasten op maat - Gent

Eylenbosch hout en renovatie is gespecialiseerd in interieur- en badkamerrenovaties, maar je kan bij ons ook terecht voor kasten op maat in regio Gent. Wij realiseren ieder project voor een eerlijke prijs. Net zoals bij mevrouw Gielkens. Zij vroeg om in haar slaapkamer en logeerkamer kasten op maat te plaatsen.

Totaalproject interieur - Wachtebeke

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw interieurontwerp. Zo ook voor de familie Heyndrickx uit Wachtebeke. Zij vroegen om een eigentijdse inrichting op maat. Enkele doordachte keuzes zorgen voor optimaal comfort voor de bewoners en een totaalproject interieur om trots op te zijn.

Interieur renovatie - Gent

Bij Eylenbosch hout en renovatie kan je terecht voor een complete interieur renovatie. Op basis van jouw wensen werken we een ontwerp uit in jouw stijl. Hiervoor werken we enkel met de beste materialen. Zo ook voor mevrouw Gielkens uit Gent. Haar woning werd voorzien van halfmassief parket en een compleet vernieuwde trap.

Keukenrenovatie - Sint-Amandsberg

Bij Eylenbosch hout en renovatie kan je naast interieur- en badkamerrenovatie ook terecht voor een keukenrenovatie op maat. Wij realiseren jouw renovatie voor een eerlijke prijs. Zo ook voor de familie De Wilde uit Sint-Amandsberg. Zij vroegen om een moderne keukenrenovatie op maat. Aan de hand van hun voorkeuren hebben wij een ontwerp gemaakt dat aan al hun wensen voldoet.

Meer informatie over onze diensten

Heb je vragen over het renoveren van je badkamer, keuken of interieur of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

Scroll naar boven