fbpx

Realisaties

Eylenbosch staat in voor jouw project op maat. Of het nu gaat om het inrichten van je interieur of het renoveren van je badkamer of keuken, wij denken met je mee en zorgen voor een ontwerp en realisatie geheel op basis van jouw wensen en verwachtingen.

Laat je inspireren door onze realisaties

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van opdrachten die we hebben gerealiseerd. Telkens maatwerkoplossingen om trots op te zijn. Zit er iets tussen dat je aanspreekt of heb je zelf een concreet idee? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We werken met plezier een interieur op jouw maat uit, rekeninghoudend met jouw budget.

Totaalproject interieur - Wachtebeke

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw interieurontwerp. Zo ook voor de familie Heyndrickx uit Wachtebeke. Zij vroegen om een eigentijdse inrichting op maat. Enkele doordachte keuzes zorgen voor optimaal comfort voor de bewoners en een totaalproject interieur om trots op te zijn.

Interieur renovatie - Gent

Bij Eylenbosch hout en renovatie kan je terecht voor een complete interieur renovatie. Op basis van jouw wensen werken we een ontwerp uit in jouw stijl. Hiervoor werken we enkel met de beste materialen. Zo ook voor mevrouw Gielkens uit Gent. Haar woning werd voorzien van halfmassief parket en een compleet vernieuwde trap.

Keukenrenovatie - Sint-Amandsberg

Bij Eylenbosch hout en renovatie kan je naast interieur- en badkamerrenovatie ook terecht voor een keukenrenovatie op maat. Wij realiseren jouw renovatie voor een eerlijke prijs. Zo ook voor de familie De Wilde uit Sint-Amandsberg. Zij vroegen om een moderne keukenrenovatie op maat. Aan de hand van hun voorkeuren hebben wij een ontwerp gemaakt dat aan al hun wensen voldoet.

Meer informatie over onze diensten

Heb je vragen over het renoveren van je badkamer, keuken of interieur of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

Scroll naar top