fbpx

Realisaties

Eylenbosch staat in voor jouw project op maat. Of het nu gaat om het inrichten van je interieur of het renoveren van je badkamer of keuken, wij denken met je mee en zorgen voor een ontwerp en realisatie geheel op basis van jouw wensen en verwachtingen.

Laat je inspireren door onze realisaties

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van opdrachten die we hebben gerealiseerd. Telkens maatwerkoplossingen om trots op te zijn. Zit er iets tussen dat je aanspreekt of heb je zelf een concreet idee? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We werken met plezier een interieur op jouw maat uit, rekeninghoudend met jouw budget.

Realisatie Wachtebeke teaser

Realisatie in de kijker

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw interieurontwerp. Zo ook voor de familie Heyndrickx uit Wachtebeke. Zij vroegen om een eigentijdse inrichting op maat. Enkele doordachte keuzes zorgen voor optimaal comfort voor de bewoners en een totaalproject interieur om trots op te zijn.

Meer informatie over onze diensten

Heb je vragen over het renoveren van je badkamer, keuken of interieur of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

Scroll naar top