Halkast op maat te Oostakker

Een halkast op maat met extra opbergmogelijkheden? Check! Een installatie wegwerken? Dubbelcheck! Als resultaat prachtige maatkasten in de hal? Driedubbelcheck!

Halkast op maat

Deze woning te Oostakker was geen onbekend terrein. Na de inrichting van een kinderkamer en het ontwerpen van een dressingkast, kwamen de eigenaars voor een tweede keer bij ons aankloppen. Dit keer voor de inrichting van hun hal. Een belangrijke vereiste voor hen? Het maatwerk moest zowel praktisch als esthetisch een meerwaarde zijn in de ruimte.

Praktische functie

Een van de voornaamste redenen om een halkast op maat te laten installeren was het wegwerken van een omvormer en enkele andere technische apparaten. Daarnaast was ook het creëren van heel wat extra opbergruimte een belangrijke drijfveer.

Zo kozen de eigenaars ervoor om niet alleen een kast aan de hoofdingang te plaatsen, maar ook om extra ruimte te voorzien onder de trap. We integreerden een schoenenrek, extra legplanken en een apart vak om een stofzuiger te plaatsen. Voor de oplettende kijker: wie spot het speciale plekje voor de kat des huizes?

Esthetisch pareltje

Het lattenwerk op de halkast op maat was een bewuste keuze. Naast het feit dat dergelijke latjes enorm trendy zijn, is het ook een praktische oplossing geweest. De latjes zorgen voor voldoende ventilatie voor de omvormer. Ook maakten we een nis voor een mooi decoratiestuk, in dit geval een mooie vaas droogbloemen.

Voor de kast onder de trap werkten we met een witte kleur en dezelfde houttint als de halkast, zo konden we een strak en samenhangend geheel creëren. Die kast zal vooral gebruikt worden als vestiaire.

Halkast op maat door Eylenbosch hout en renovatie

Een efficiënte en stijlvolle oplossing voor jouw interieur? We kijken graag naar de mogelijkheden op maat van jouw situatie. Weet je nog niet hoe je maatwerk aan jouw interieur kan toevoegen zodat het ook effectief meerwaarde biedt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Scroll naar boven