Interieur op maat

Droom jij van een nieuw interieur? Of wil je jouw woning of professionele ruimte opnieuw inrichten? Op basis van jouw wensen werken we een ontwerp uit in jouw stijl en gaan we aan de slag met de beste producten en materialen. 

Kies voor een stijlvol interieur op maat

Droom jij van een nieuw interieur? Of wil je jouw woning of professionele ruimte opnieuw inrichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op basis van jouw wensen werken we een ontwerp uit in jouw stijl en gaan we aan de slag met de beste materialen. Of je nu gaat voor een moderne of tijdloze inrichting, bij ons kan je terecht voor een interieur op maat dat helemaal bij je past. 

Een sfeervolle totaalinrichting op basis van jouw wensen

In elke woning is er altijd wel een nood aan maatwerk. Denk aan een kast onder de trap, in een moeilijke hoek, in de keuken waar geen rechte muren zijn of onder de helling van een dak. Eylenbosch projecten heeft meer dan 15 jaar ervaring in het uitwerken en realiseren van maatkasten en interieurtoepassingen op maat.

Samen met jou werken we creatieve oplossingen voor je droominterieur uit en gieten deze in een 3D ontwerp. Eens het idee uitgewerkt is kunnen wij overgaan tot het realiseren van jouw project. De productie doen wij daarbij in eigen beheer en in onze eigen werkplaats zodat we van begin tot einde jouw droom tot in de puntjes kunnen opvolgen.

Eylenbosch-realisatie

Onze meerwaarde

Van een 3D ontwerp van je interieurdroom tot de afwerking zoals schilderwerken en het plaatsen van een verlaagd plafond of nieuwe deuren en ramen, we garanderen een succesvol interieurconcept op maat. Samen creëren we een uniek project. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie begeleiden we je van ontwerp tot oplevering naar het interieur van je dromen. Dit met de uitstraling die jij wil. We werken met hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit en hebben oog voor detail.

Realisaties: interieur op maat

Onze merken

Jouw interieur op maat?

Wil je een interieur dat volledig voldoet aan jouw wensen of heb je vragen hieromtrent? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar boven