HI-MACS

HI-MACS is een uitmuntend solid surface materiaal dat in elke mogelijke vorm kan omgezet worden.
Van prachtige keukenbladen tot grote oppervlaktes: de mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

HI-MACS

Om jouw project te realiseren werken wij uitsluitend met de allerbeste materialen. HI-MACS is één van de topmaterialen waar wij mee werken. HI-MACS is een uitmuntend solid surface materiaal dat in elke mogelijke vorm kan omgezet worden. Van prachtige keukenbladen tot grote oppervlaktes: de mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

Een bijzonder materiaal

HI-MACS is een slim composietmateriaal van acryl, mineralen en natuurlijke pigmenten. Het vormt een glad, niet-poreus oppervlak en heeft geen zichtbare naden. Daarnaast is het geschikt voor thermoforming: hierbij wordt een materiaal verwarmd tot het plooibaar wordt. Door de afkoeling behoudt het zijn gewenste vorm. Dankzij deze thermocure technologie is het materiaal van HI-MACS nadien bijzonder goed bestand tegen hitte.

Door de unieke samenstelling en producteigenschappen biedt HI-MACS een veelzijdigheid aan ontwerp mogelijkheden. Al jaren is het een veelgebruikt materiaal voor spraakmakende interieurprojecten.

hi-macs

De troeven van HI-MACS

Niet alleen de mogelijkheid tot thermoforming is een groot voordeel, het materiaal is daarnaast ook bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Andere troeven zijn:

  • Zeer hygiënisch door de gesloten oppervlakte;
  • 3D ontwerp is mogelijk;
  • Naadloos te verlijmen;
  • Duurzaam;
  • Herstelbaar;
  • Sterk;
  • In ca. 100 kleuren beschikbaar.

Bovendien is HI-MACS zowel geschikt voor woontoepassingen als voor publieke gebouwen. Zo biedt het materiaal oplossingen voor de zorgsector, het onderwijs, retail en gastronomie, maar kan het ook gebruikt worden voor gevels. Het kan zelfs verwerkt worden in meubels, keukens en badkamers.

En misschien wel de allergrootste troef: door de thermische vervormbaarheid kan HI-MACS in allerlei vormen omgezet en bewerkt worden. Zo krijg jij als klant steeds een eindresultaat dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Meer weten over HI-MACS?

Wil je graag nog meer informatie over HI-MACS? Benieuwd naar de mogelijke toepassingen voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je met veel plezier verder. Samen komen we tot een uniek concept.

Scroll naar boven