Badkamer renoveren

Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken. Daarom bieden wij je een totaalconcept op maat aan. Wij ontwerpen een badkamer op basis van jouw wensen. Je badkamer renoveren wordt zo een stuk eenvoudiger.

Je badkamer renoveren zonder zorgen

Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken. Het beperkt zich meestal niet tot het ontwerpen van de nieuwe badkamer en het vervangen van de douche of het bad. Ook een nieuwe vloer, het op maat laten maken van kastjes en het verleggen van leidingen maken vaak deel uit van de werkzaamheden. Daarom bieden wij je een totaalconcept op maat aan. Je badkamer renoveren wordt zo een stuk eenvoudiger.

Een badkamer die volledig beantwoordt aan jouw wensen

Of je nu liever onder een warme douche staat of wil genieten in een luxe whirlpool, het kan allemaal! Wij ontwerpen een badkamer op basis van jouw wensen. Na een drukke dag is een ruimte in huis waar je volledig kan ontspannen geen overbodige luxe. We benutten de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk. Maatkasten zijn hierbij niet weg te denken. Deze kunnen gemaakt worden van verschillende materialen en in verschillende stijlen, afhankelijk van jouw noden.

Vervolgens gaan we aan de slag om jouw droombadkamer te realiseren. Deze wordt volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Wij maken bij voorkeurgebruik van moderne droogbouwsystemen.Zo vormen we je badkamer binnen de kortst mogelijke tijd om tot een oase van rust en ontspanning.

Badkamer renoveren

Kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel

Wij zorgen voor een duurzame renovatie van je badkamer. Het is niet alleen het blinkende kraanwerk dat telt. Minstens even belangrijk is alles wat niet langer zichtbaar is na afwerking, maar wel mede de kwaliteit van uitvoering bepaald. Denk hierbij aan het aanleggen en vernieuwen van leidingen en waterdichte membranen die een grote meerwaarde voor je woning bieden. Ook deze werken voeren wij met de grootst mogelijke zorg uit.

Realisaties: badkamer renoveren

Onze merken

Meer informatie over je badkamer renoveren

Heb je vragen over het renoveren van je badkamer of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

Scroll naar boven