Blum

Blum is een Oostenrijkse fabrikant die functioneel meubelbeslag maakt zoals
bijvoorbeeld scharnieren, keukenlades en klapdeuren.

Blum

Om jouw project te realiseren werken wij uitsluitend samen met de allerbeste merken en maken wij enkel gebruik van de beste materialen. Blum is één van de topmerken waar wij steevast beroep op doen. Blum is al jaren een begrip in de wereld van professioneel meubelbeslag. Het merk heeft als doel om wooncomfort naar een hoger niveau te brengen. Dit doen ze door steeds innovatieve producten van hoogstaande kwaliteit op de markt te brengen.

Innovatie en kwaliteit

Blum is een Oostenrijkse fabrikant die functioneel meubelbeslag maakt zoals bijvoorbeeld scharnieren, keukenlades en klapdeuren. Blum is over de hele wereld actief en richt zich voornamelijk op twee grote pijlers: innovatie en kwaliteit. Om tot een hoge kwaliteitsstandaard te komen gaat de Oostenrijkse fabrikant in dialoog met ons, de verdelers. Door gebruik te observeren, goed te luisteren en snel te begrijpen ontwikkelen ze producten en services die de behoeften van hun klanten invullen. Door keer op keer in te spelen op de allernieuwste trends zijn ze bovendien in staat om innovatieve producten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen in de meubelindustrie.

Blum

Wooncomfort wordt kinderspel

Volgens de ideologie van Blum ziet het perfecte meubelstuk er niet alleen mooi uit, het moet ook praktisch zijn en lang meegaan. Blum zet alles op alles om het wooncomfort in ieder huis te verhogen. Aan de hand van functionele beslagoplossingen en een breed assortiment zorgen zij ervoor dat elk meubelidee werkelijkheid kan worden.

Meer weten over Blum?

Wil je graag nog meer informatie over Blum? Benieuwd naar de meerwaarde voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je met veel plezier verder.

Scroll naar boven