Keuken renoveren

Wil je je oude keuken renoveren en nieuw leven in blazen? Of wil je een volledig nieuwe kwaliteitsvolle keuken op maat? We nemen graag de tijd om samen met jou de zaken goed aan te pakken en jouw droomkeuken te verwezenlijken.

Je keuken renoveren op jouw maat

Wil je je oude keuken renoveren en nieuw leven in blazen? Of wil je een volledig nieuwe keuken? Bij ons kan je terecht voor een kwaliteitsvolle keuken op maat. Wij staan in voor een totaalconcept en leggen daarbij de nadruk op kwaliteit, vertrouwen, ervaring en een uitzonderlijke service. Op basis van jouw wensen en behoeften, realiseren we samen jouw keuken.

In 3 stappen naar een droomkeuken

Wanneer je een nieuwe keuken kiest ga je niet over één nacht ijs. We nemen graag de tijd om samen met jou de zaken goed aan te pakken, de ruimte slim te gebruiken, modellen, kleuren en materialen nauwkeurig uit te kiezen en je project te ontwikkelen met alle aandacht die het verdient. Dit doen wij aan de hand van 3 heldere stappen:

  1. Samen bepalen we jouw wensen en budget, meten we de ruimte op en kijken we naar de praktische mogelijkheden. Op basis hiervan kiezen we de materialen, kleuren, stijl en indeling van de keuken. 
  2. Vervolgens maken wij een kosteloos 3D ontwerp en stellen een vrijblijvende offerte op. Uiteraard bespreken we samen het design en sturen dit bij waar nodig.
  3. Ben je tevreden? Dan plaatsen wij jouw keuken. We dragen daarbij te allen tijde jouw tevredenheid hoog in het vaandel.
2-keuken-eylenbosch

Meer dan alleen keukenkasten op maat

De vernieuwing van je keuken beperkt zich over het algemeen niet alleen tot de vervanging van de keukenkasten en apparatuur. Vaak is er ook behoefte aan een nieuwe vloer of verlaagd plafond of dienen er technische voorzieningen aangepast te worden. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij je ook op dit vlak van de juiste oplossingen voorzien.

Realisaties: keuken renoveren

Onze merken

Je keuken renoveren of een nieuwe plaatsen?

Wil je graag een nieuwe keuken laten ontwerpen of je bestaande keuken renoveren? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie. Wij maken graag een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.

Scroll naar boven