VELUX dakramen

Al meer dan 75 jaar heeft VELUX ervaring met het produceren van daglichtoplossingen.
De VELUX dakramen zijn ongetwijfeld hun bekendste product.

VELUX dakramen

Om jouw project te realiseren werken wij uitsluitend samen met de allerbeste merken en maken wij enkel gebruik van de beste materialen. VELUX is één van de topmerken waar wij steevast beroep op doen. Al meer dan 75 jaar heeft VELUX ervaring met het produceren van daglichtoplossingen. De VELUX dakramen zijn ongetwijfeld hun bekendste product.

Waarom kiezen voor VELUX

De missie van VELUX: wereldwijd een betere leefomgeving creëren door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Hun producten dragen bij tot een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of te leren. Daarnaast is alles wat VELUX op de markt brengt zeer energie-efficiënt. Zo genereren hun producten meer energie dan het kost om ze te produceren.

Wist je trouwens dat alle producten van Velux eerst grondige en extreme tests ondergaan? Dakramen en lichtkoepels worden bijvoorbeeld onderworpen aan extreem lage en hoge temperaturen, zware regenbuien en krachtige bewegingen. Alles wordt in het werk gesteld om tot een kwalitatief product te komen waar de eindgebruiker jaren van kan genieten.

VELUX dakramen

Duurzame materialen

Wat ooit begon met één simpel dakraam in één mogelijke maat, is nu uitgebreid tot een breed assortiment van verschillende maten, vensters en materialen. Naast de bekende VELUX dakramen bieden ze ook nog andere daglichtoplossingen en services aan. Zo kan je ook bij hen terecht voor lichtkoepels, daglichtspots, raamdecoratie, zonwering, rolluiken en nog veel meer.

Om al deze producten te fabriceren maakt VELUX zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Al het hout in hun dakramen is afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Verder worden ook het verpakkingsmateriaal en het logistieke proces continu geoptimaliseerd zodat ze zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk zijn. VELUX draagt duurzaamheid hoog in het vaandel.

Meer weten over de VELUX dakramen?

Wil je graag nog meer informatie over VELUX dakramen? Benieuwd naar de meerwaarde voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je met veel plezier verder.

Scroll naar boven