Over Eylenbosch hout en renovatie

Bij ons kan je terecht voor veelzijdig maatwerk op basis van jouw wensen en ideeën. Van het vervangen van een oude trap en het maken van een dressing op maat tot het renoveren van een oude keuken en het vervangen van deuren en ramen.

Voor al je renovatiewerken één adres

Wil jij graag je interieur maximaal benutten met maatwerk van de bovenste plank? Of ben je van plan om je badkamer of keuken te renoveren? Dan ben je bij Eylenbosch hout en renovatie aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor veelzijdig maatwerk op basis van jouw wensen en ideeën.

Van het vervangen van een oude trap en het maken van een dressing op maat tot het renoveren van een oude keuken en het vervangen van deuren en ramen. Met meer dan 15 jaar ervaring werken we alle renovatiewerken van begin tot einde af in eigen beheer. Daarnaast zorgen wij ook voor de productie in onze eigen werkplaats. Zo kunnen wij het gebruik van de beste materialen voor de beste prijs garanderen. 

Om je project goed in kaart te kunnen brengen maken wij graag een afspraak bij jou ter plaatse. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen en ideeën. De verschillende werkzaamheden worden vervolgens op een rijtje gezet en wij leggen je uit wat je van ons mag verwachten. Vooraleer effectief van start te gaan krijg je een zo goed mogelijk beeld van het eindresultaat via een fotorealistische voorstelling of 3D ontwerp inclusief voorbeelden, stalen en uitgebreid advies. Zo zitten we op dezelfde lijn en is jouw droominterieur dichterbij dan ooit! 

renovatiewerken

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Joeri Eylenbosch is de drijvende kracht achter Eylenbosch Projecten. Met meer dan 15 jaar ervaring, zijn achtergrond als schrijnwerker en meubelmaker én zijn oog voor esthetiek weet hij precies wat er nodig is om van jouw interieur een stijlvol geheel te maken. Er wordt niet alleen gekeken naar de zichtbare afwerking, maar ook naar de werken achter de schermen. Denk hierbij aan het aanleggen en vernieuwen van (water)leidingen of het verleggen hiervan. Werken met precisie draagt hij hoog in het vaandel. Een project is immers pas geslaagd wanneer jij tevreden bent. 

Laat je inspireren door onze realisaties

Onze klanten aan het woord

Heb een ingerichte keuken en ook een grote dressing in de slaapkamer die Joeri geplaatst heeft. Puik werk!

 

Rosita De Regt

Je hebt fantastisch werk geleverd!

 

Kathy Maes

Zeker aan te raden. Hij heeft bij ons kasten gemaakt en wij zijn zeer tevreden!

 

Cynthia Buysse

Meer informatie over onze diensten

Heb je vragen over het renoveren van je badkamer, keuken of interieur of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

Scroll naar boven