Traprenovatie te Schepdaal

Eylenbosch hout en renovatie realiseert met plezier al jouw projecten op maat. Voor dit gezin uit Schepdaal mochten we een volledige traprenovatie en vernieuwingen aan de inkomhal uitvoeren.

Traprenovatie te Schepdaal

Bij Eylenbosch hout en renovatie ben je aan het juiste adres voor al jouw projecten op maat. Wij werken alles volledig uit rekening houdend met jouw persoonlijke wensen en aan een eerlijke prijs. Dit gezin uit Schepdaal zocht een ervaren vakman voor een traprenovatie met vervanging van hun oude trap en voor een volledige renovatie van de inkomhal. We bekeken de mogelijkheden met de klant en brachten het project volledig in samenspraak tot een goed einde.

Uniek stukje maatwerk

We geven het eerlijk toe, dit is een maatwerkoplossing waar we trots op zijn. We hebben de oude betontrap met granieten toplaag volledig verwijderd en vervangen door een nieuwe, stijlvolle eiken trap in een Z-vorm. We mochten ook de inkomhal volledig aanpakken. We voorzagen een kleine schoenenkast volledig in eiken fineer en zorgden voor een esthetische afwerking met een stalen balustrade in zwarte structuurlak. We verzorgden de afwerking rond de trap door de muren bij te plamuren, plinten te herstellen en de zoldering af te werken. Alles werd met de nodige precisie afgewerkt en werd pas opgeleverd na een uitgesproken goedkeuring van de klant.

Waarom kiezen voor een renovatie van jouw trap?

Twijfel je ook om jouw gedateerde trap een moderne facelift te geven? Wij sommen voor jou graag enkele voordelen op:

  • Het is een duurzame investering en creëert een meerwaarde qua prijs voor jouw woning.
  • Met een bijpassende trapleuning of trapverlichting zorg je voor een mooi element in jouw interieur.
  • De trap is volledig op maat van jouw woning en van jouw persoonlijke smaak.
  • Het is veiliger dan een verouderde trap te blijven gebruiken of jouw trap bijvoorbeeld enkel te verven, want dan blijft de structuur nog steeds verouderd.

 

 

Vervangen van een oude trap

We mochten de trap in dit huis in Schepdaal volledig onder handen nemen en vervingen een oude en visueel gedateerde trap met een modern en stijlvol model. Heb jij ook een verouderde trap en droom je van een betaalbare en kwalitatieve traprenovatie? It's a match! Neem snel contact met ons op en we bespreken zo snel mogelijk de mogelijkheden in jouw specifieke situatie.

Scroll naar boven