Gevelbekleding te Lokeren

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw wensen. Dit huis in Lokeren kreeg een grondige make-over aan de buitenkant. Ontdek eerst onze realisatie met gevelbekleding te Lokeren en wie weet voeren we onze volgende realisatie wel bij jou uit!

Gevelbekleding houtlook te Lokeren

De eigenaar van dit huis te Lokeren had een speciaal verzoek. Hij wilde zijn geliefde druivelaar, die in het midden van de gevel hangt, graag behouden. En daar houden we natuurlijk rekening mee! De wensen van onze klanten staan voorop bij elke renovatie. We gingen eerst langs ter plaatse om een beter beeld te krijgen van de werken. Op basis daarvan konden we een inschatting maken met betrekking tot de duur van de werken en de bijhorende kosten.

Isolatie

Bij deze gevelbekleding te Lokeren startten we vanaf nul. Dat betekent dat we ook de isolatie en kaders zelf hebben aangebracht. Zo hadden we meteen een stevige en goede basis om op verder te bouwen. We gebruikten voldoende isolatie om ervoor te zorgen dat het huis in de zomer goed koel blijft en het in de winter de warmte kan vasthouden. Bovenop de isolatielaag bevestigden we een stevig houten frame als basis voor de houten gevelbekleding.

Naadloze afwerking

De bewoner wilde graag een mooie houten look voor de achterbouw. De kleur van het hout past perfect bij de zijkant van de achterbouw, die een zachte oranje kleur heeft. De houten look zorgt ook voor een warme uitstraling. Naadloos dingen afwerken, dat is waar we naar streven. Daarom hielden we rekening met alle bestaande elementen zoals de druivelaar, de deur, de regenpijp, de ramen en de vensterbanken. We leverden een strakke afwerking af.

 

 

Gevelbekleding op maat van jouw wensen

Bij Eylenbosch projecten bouwen we dus niet alleen  aan het interieur, maar ook aan het exterieur van jouw woning. Wil jij ook graag de buitenkant van je huis een make-over geven? Dan is gevelbekleding the way to go. Waarom het vertrouwen geven aan Eylenbosch hout en renovatie? We doen alle werken in eigen beheer, hebben oog voor detail en gaan voor niets minder dan een verbluffend eindresultaat.

Scroll naar boven