Realisatie te Wachtebeke

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw interieurontwerp. Zo ook voor de familie Heyndrickx uit Wachtebeke. Zij vroegen om een eigentijdse inrichting op maat.

Totaalproject interieur te Wachtebeke

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw interieurontwerp. Zo ook voor de familie Heyndrickx uit Wachtebeke. Zij vroegen om een eigentijdse inrichting op maat. Enkele doordachte keuzes zorgen voor optimaal comfort voor de bewoners en een totaalproject interieur om trots op te zijn.

Passend ontwerp voor maximaal comfort

Samen met de klant werken we creatieve oplossingen uit voor hun droominterieur. We delen onze ervaring en kennis om zo tot het meest praktische en gebruiksvriendelijke design te komen. Op basis van de wensen van de familie Heyndrickx werd er samen met een interieurarchitect een ontwerp gemaakt. Aan de hand hiervan zijn we vervolgens aan de slag gegaan.

Van verlaagd plafond tot traprenovatie

De eerste opdracht bestond uit het uitbreken van de schouw en vloer in de living. Daarna hebben we een chapelaag aangebracht en een nieuwe vloer van steenparket gelegd. Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk en is amper te onderscheiden van houtparket. Ideaal dus voor wie fan is van een houten look en warme tegels. Vervolgens hebben we een verlaagd plafond met inbouwspots aangebracht en de accentmuur zijn oranje karakter gegeven.

Ondertussen zijn we aan de slag gegaan met de verschillende maatkasten. Als materiaal werd er gekozen voor melamine platen, dit heeft een krasvrij en slijtvast oppervlak. Met kasten op maat benut je de oppervlakte van jouw ruimte maximaal. Zo ook op plekken waar je deze extra ruimte goed kan gebruiken. Daarom hebben we in de inkomhal van de familie Heyndrickx een vestiaire op maat geplaatst. Naast al dit maatwerk onderging ook de trap een complete renovatie.

Totaalproject interieur op maat van jouw wensen

Uiteraard zorgden we voor een afwerking tot in de puntjes en zijn zowel de klant als wij bijzonder trots op het eindresultaat. Droom jij ook van een nieuw interieur? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar boven