Totaalrenovatie te Waasmunster

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw totaalrenovatie. Zo ook voor de heer Ruys uit Waasmunster.
Hier namen we zowel de keuken als de badkamer stevig onder handen.

Totaalrenovatie te Waasmunster

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw interieurdroom. De heer Ruys uit Waasmunster vertrouwde ons zijn totaalrenovatie toe. Wij renoveerden niet enkel zijn keuken, maar ook de badkamer, de hal en de toiletruimte die zich tussen de keuken en de badkamer bevinden.

Een gloednieuwe keuken

Om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen moest de oude eerst verwijderd worden. Om de kosten te drukken nam de heer Ruys deze taak voor zijn rekening. Eens de keuken volledig uitgebroken was, werden de nodige toe- en afvoerleidingen vernieuwd. Ook de elektrische leidingen werden vervangen.

Daarna namen we de vloer onder handen. We plaatsten nieuwe chape en legden een nieuwe vloer. Voor de nieuwe vloer werd er gekozen voor grote keramische tegels. Vervolgens hebben we met gipsvezelplaten van Fermacell de bestaande muren vlak gezet en het plafond verlaagd. Dan stond het monteren en het plaatsen van de nieuwe keuken op de planning. De heer Ruys koos voor een hedendaagse, strakke keuken.

Renovatie badkamer

Van een verouderde badkamer naar een strakke hedendaagse badkamer met zwarte accenten. Dat was ons doel voor het tweede deel van het totaalproject. De badkamer moest van A tot Z gerenoveerd worden. De muren werden uitgebroken tot de bakstenen terug zichtbaar waren. Er werd een nieuwe draagvloer geplaatst en de muren werden vlak gezet met de gipsvezelplaten van Fermacell.

Ook de gang en de aparte toiletruimte ondergingen een complete make-over, want ook hier werden de vloer en de muren stevig aangepakt. Vervolgens werden de afvoerleidingen grondig vernieuwd. Hetzelfde gebeurde met de toevoer- en elektriciteitsleidingen. Na het plaatsen van de nieuwe vloer- en muurtegels werden het nieuwe bad, de nieuwe inloopdouche en het nieuwe badkamermeubel geïnstalleerd.

Waarom het toevertrouwen van je totaalproject aan Eylenbosch hout en renovatie enkel voordelen heeft? Doordat wij alles zelf in eigen beheer doen kunnen wij ervoor zorgen dat jij als klant zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Zo hebben wij bijvoorbeeld tijdens dit totaalproject de toiletruimte en de badkamer zo lang mogelijk beschikbaar gehouden tijdens het renoveren van de keuken.

Meer weten over deze totaalrenovatie te Waasmunster?

Uiteraard zorgden wij voor een afwerking tot in de puntjes en is zowel de heer Ruys als wij bijzonder trots op deze totaalrenovatie te Waasmunster. Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een totaalrenovatie op de planning staan? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden op maat van jouw specifieke situatie. 

Scroll naar boven