Realisatie te Sint-Amandsberg

Bij Eylenbosch hout en renovatie kan je naast interieur- en badkamerrenovatie ook terecht voor een keukenrenovatie op maat. Zo ook de familie De Wilde uit Sint-Amandsberg.

Keukenrenovatie te Sint-Amandsberg

Bij Eylenbosch hout en renovatie kan je naast interieur- en badkamerrenovatie ook terecht voor een keukenrenovatie op maat. Wij realiseren jouw renovatie voor een eerlijke prijs. Zo ook voor de familie De Wilde uit Sint-Amandsberg. Zij vroegen om een moderne keukenrenovatie op maat. Aan de hand van hun voorkeuren hebben wij een ontwerp gemaakt dat aan al hun wensen voldoet.

Praktische en moderne inrichting

Door het plaatsen van afgeschuinde kasten op maat zijn we erin geslaagd om de schuine muur weg te werken. Het resultaat is een praktische en moderne U-vormige keuken met meer bewegingsruimte. Om dit te kunnen realiseren hebben we ook de binnendeur 80 cm verplaatst. Wij werken volledig in eigen beheer.

De kasten zijn uitgevoerd in laminaat en op maat afgewerkt met zowel deuren in witte formica als in eik fineer. Voor het werkblad koos men voor steencomposiet in combinatie met een onderbouw spoelbak. De nieuwe luifel biedt de mogelijkheid om de bestaande spots beter te integreren en zorgt tevens voor een strakke overgang tussen de kasten en het plafond. Het resultaat? Een praktisch en modern ingerichte keuken die van alle comfort is voorzien.

Meer dan de keuken alleen

Naast de keuken hebben we bij deze familie ook de vloer aangepakt. Zowel in de leefruimte als in de inkomhal en het aangrenzend toilet hebben we keramisch parket geplaatst. Dit zorgt voor een authentieke, warme, natuurlijke houtlook en is zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.


“Rekening houdend met ons budget en de technische beperkingen van de ruimte, realiseerde Joeri Eylenbosch een zeer geslaagde make-over naar een ruimere, meer praktische keuken.

Ook het goed overleg, de volledig transparante en correcte prijssetting en de professionele uitvoering, waren een pluspunt.”

Jean-Pierre De Wilde


 

Keukenrenovatie op maat van jouw wensen

Uiteraard zorgden we voor een afwerking tot in de puntjes en zijn zowel de klant als wij bijzonder trots op het eindresultaat. Droom jij ook van een nieuwe keuken? Neem dan snel contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden op maat van jouw specifieke situatie.

Scroll naar boven