Kasten op maat

Bij Eylenbosch hout en renovatie kan je naast interieur- en badkamerrenovaties
ook terecht voor kasten op maat. 

Kasten op maat: een realisatie te Gent

Eylenbosch hout en renovatie is gespecialiseerd in interieur- en badkamerrenovaties, maar je kan bij ons ook terecht voor kasten op maat in regio Gent. Wij realiseren ieder project voor een eerlijke prijs. Net zoals bij mevrouw Gielkens. Zij vroeg om in haar slaapkamer en logeerkamer kasten op maat te plaatsen. Aan de hand van haar voorkeuren maakten we een ontwerp op.

Een opvallende kastenwand

Mevrouw Gielkens wou graag haar slaapkamer en logeerkamer voorzien van meer opbergruimte. Daarom besloten we om achter het bed in de slaapkamer een volledig ingebouwde kastenwand in MDF te plaatsen zodat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt. Dankzij deze creatieve oplossing stonden we al een stapje dichter bij het gewenste eindresultaat.

Ook in de logeerkamer hebben we een inbouwkast geplaatst. Wanneer je deze kamer binnenloopt, springt de kast meteen in het oog. Ze werd voorzien van grote witte deuren wat de ruimte een strakke en moderne uitstraling geeft.

Nieuwe vloer uit laminaat

Naast de kasten hebben we ook de vloer in beide ruimtes stevig onder handen genomen. De oude vloer was een plankenvloer die eerst verwijderd moest worden voor we aan de slag konden gaan. Daarna werd de vloer gelijk getrokken en werd de nieuwe laminaatvloer geplaatst. We plaatsten een laminaat in een lichte kleur wat een frisse en moderne look creëert.

Kasten op maat regio Gent

Uiteraard zorgden we voor een afwerking tot in de puntjes. Zowel mevrouw Gielkens als wij zijn bijzonder trots op het eindresultaat. Wil jij ook kasten op maat laten plaatsen in regio Gent? Neem dan snel contact met ons op. Samen bekijken we wat mogelijk is om jouw droom vorm te geven.

Scroll naar boven