Keukenrenovatie te Wezemaal

Bij Eylenbosch hout en renovatie realiseren we allerlei soorten renovaties: badkamers, dressingkasten, slaapkamers, woonkamers én ook keukens! Dit gezin uit Wezemaal (Rotselaar) liet hun keuken volledig onder handen nemen door ons.

Keukenrenovatie te Wezemaal

Bij Eylenbosch hout en renovatie deinzen we niet achteruit voor een uitdagend project. We brachten deze keukenrenovatie te Wezemaal (Rotselaar) helemaal tot een goed einde in samenspraak met de bewoners. Gedurfde kleuren, behoud van oorspronkelijke elementen en de vraag naar ergonomisch comfort waren de ingrediënten voor deze mooie renovatie.

Esthetisch pareltje

Pistache- en fjordgroen doen misschien niet meteen aan een keuken denken, maar de combinatie met de oorspronkelijke, kleurrijke gele en oranje tegeltjes is een echte eyecatcher. We werkten de keuken uit rondom de al bestaande wandbetegeling op vraag van de klant. De bewoners wilden een origineel element van de oude keuken behouden en integreren in de nieuwe keuken. De deuren, ladefronten en zichtbare panelen zijn in pistachekleur. Voor de eilandkasten gingen we voor fjordgroen. De groene en gele kleuren zorgen voor een levendig gevoel en mooi contrast.

We gaan steeds voor een naadloze afwerking. Zo is het maatwerk goed zichtbaar bij de afwerking van de kasten met laminaatpanelen en bij de afwerking van de kolomkasten die tot aan het plafond lopen.

Comfort van de bovenste lade

Naast het esthetische aspect van deze keukenrenovatie te Wezemaal, was ook het ergonomisch comfort belangrijk. De keuken is uitgerust met 31 laden van het type Blum Legrabox Tip-on Blumotion. Zulke laden kan je greeploos openen en geruisloos sluiten. De binnenladen zijn ook voorzien van glazen voor- en zijwanden voor een verhoogde zichtbaarheid. De doorzichtige laden geven daardoor een ruimtelijker gevoel.

De afzuigkap zit zorgvuldig weggewerkt en de externe motor komt uit in de berging achter de keuken. Aan weerszijden van de dampkamp, aan de onderkant van de zwevende legplanken hebben we LED-strips voorzien. De zwevende planken boven het aanrecht creëren een mooie extra opbergruimte. Met de geruisloze afzuiging en softclose laden creëerden we een bijna geruisloze keuken.

 

Keukenrenovatie op maat van jouw wensen

We zorgen voor een naadloze afwerking die tot in de puntjes is afgewerkt. Zowel wij als de klant zijn bijzonder trots op het eindresultaat. Droom jij ook van een nieuwe keuken? Neem dan snel contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden op maat van jouw specifieke situatie.

Scroll naar boven