Realisatie te Dilbeek

Bij Eylenbosch hout en renovatie kan je naast interieur- en badkamerrenovaties
ook bij ons terecht voor kantoorinrichting op maat. 

Kantoorinrichting op maat: een realisatie te Dilbeek

Wil jij het interieur van jouw kantoor onder handen nemen? Dan zit je goed bij Eylenbosch hout en renovatie. Daar is het boekhoudkantoor Thesora in Dilbeek het levende bewijs van: wij zorgden voor een kantoorinrichting op maat. Hoe we deze opdracht tot een goed einde brachten, leggen we je graag uit.

Een nieuwe ontvangstbalie

Onze eerste missie was het kantoor voorzien van een nieuwe ontvangstbalie die er strak uitziet en tegelijk ook praktisch is. Het design werd ontworpen door een architect en door ons op maat gemaakt en geïnstalleerd. Om tot het gewenste resultaat te komen, werd de balie gemaakt uit witte laminaat en opgebouwd in verschillende volumes. Er werden onderkasten geplaatst en ook een tablet op ellebooghoogte mocht zeker niet ontbreken.

We hebben de voorkant van de balie verhoogd zodat het computerscherm niet zichtbaar is als je voor de balie staat. Missie geslaagd: de balie geeft de ruimte een unieke uitstraling.

Scheiding tussen inkom en bureaus

De zaakvoerders van het boekhoudkantoor wouden graag de inkom en het bureaugedeelte van elkaar scheiden. Aan de ene kant van de balie werden twee glazen draaideuren geplaatst, ingewerkt in een lichte tussenwand. Dit werd allemaal nieuw geplaatst. Aan de andere kant van de balie werd een glaswand met vaste stukken en een schuifdeur voorzien. De draai- en schuifdeuren zijn van hoogstaande kwaliteit wat een lang, zorgeloos en intensief gebruik garandeert. Al het materiaal op de juiste verdieping krijgen, was een uitdaging op zich.

Wij bieden een totaalconcept op het vlak van kantoorinrichting op maat

Uiteraard zorgden we voor een afwerking tot in de puntjes en zijn zowel de klant als wij bijzonder trots op het eindresultaat. Is het tijd om de inrichting van jouw kantoor in een nieuw jasje te steken? Neem dan snel contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden op maat van jouw specifieke situatie.

Scroll naar boven