Traprenovatie Wachtebeke

Van opknapwerken tot volledige renovaties, Eylenbosch hout en renovatie zorgt ervoor dat elk project naar wens van de klant wordt afgewerkt. Zo ook bij deze traprenovatie te Wachtebeke. Benieuwd hoe we dit tot een goed einde brachten? Lees snel verder!

Traprenovatie te Wachtebeke

Als we het doen, dan doen we het goed. De oorspronkelijke trap in deze woning te Wachtebeke voldeed niet meer aan de wensen van de bewoners. De oplossing? Een volledige traprenovatie. We begonnen met een schone lei en creëerden een trap die niet alleen mooi oogt en perfect aansluit bij het interieur, maar waar de bewoners ook nog jarenlang van kunnen genieten.

ABCD … Z-trap!

De bestaande en gedateerde trap braken we volledig uit en vervingen we door een nieuwe Z-trap. De trap vervaardigden we in eigen atelier en volledig op maat. In samenspraak met de klant kozen we voor een eikenhouten Z-trap. Dit is een gesloten trap met stootboorden tussen de treden in. Dat zorgt ervoor dat je een strakke uitstraling krijgt als resultaat.

Voor een vlot transport én een vlotte plaatsing, maakten we de trap in twee delen in ons atelier. Ter plaatse voegden we beide delen samen tot een mooi geheel. Een belangrijk onderdeel hier was het bordes, dat de twee delen van de trap verbindt. Het bordes en het eiken parket op het bordes maakten we op maat voor deze specifieke traprenovatie te Wachtebeke.

Sublieme afwerking

De eikenhouten Z-trap werkten we af met een balustrade in hout. We zetten de balustrade eerst in een witte grondlaag en de finishing touch, een laagje lak, zal de klant later voor zijn rekening nemen. De combinatie van de eikenhouten trap en de witte balustrade vormt een modern geheel en bovendien zorgt het lattenwerk voor een veiligere doorgang én meer privacy.

Jouw renovatieplannen werkelijkheid laten worden?

Heb je ook renovatieplannen? En specifiek voor een traprenovatie? Je kan bij ons terecht voor alle soorten renovatie. Net zoals bij deze traprenovatie te Wachtebeke, bekijken we ook graag voor jou wat mogelijk is en wat jouw wensen zijn.

Scroll naar boven