Realisatie te Aalter

Eylenbosch hout en renovatie realiseert jouw renovatieproject. Zo ook voor een familie uit Aalter.
Bij hen namen we zowel de keuken als de leefruimte stevig onder handen.

Renovatieproject te Aalter

Eylenbosch hout en renovatie is dé specialist in renovatiewerken en veelzijdig maatwerk. Op basis van jouw wensen werken wij een ontwerp uit in jouw stijl. Hiervoor werken we enkel met de beste materialen. Zo kwam ook een familie uit Aalter bij ons terecht voor hun renovatieproject. We gaven niet enkel hun keuken, maar ook de leefruimte een complete make-over.

Nieuwe vloer met vloerverwarming

De iets wat ouderwetse vloer een grondige upgrade geven was ons eerste werk. Eerst braken we de bestaande vloer uit, daarna werd de nieuwe vloeropbouw met isolatie en vloerverwarming gezet. Vervolgens plaatsten we de gloednieuwe vloer in keramisch parket. Het keramisch parket geeft de ruimte een warme natuurlijke houtlook. Voor de plaatsing van de nieuwe ketel en de aansluiting van de verwarming schakelden we de hulp in van onderaannemer Leslie Verlee.

Niet alleen de vloer werd aangepakt, ook het plafond in zowel de keuken als de woonkamer werd stevig onder handen genomen. Met gipsvezelplaten van Fermacell maakten we een vals, verlaagd plafond. Het grootste voordeel van een lager plafond? Doordat de ruimte kleiner wordt verbruik je heel wat minder energie.

Maatwerk tot op de millimeter

Na de vloer en het plafond was het tijd om de keuken een full make-over te geven. Het gezin droomde al jaren van een gezellige landelijke keuken. Een droom die we maar al te graag waarmaakten.

Verder plaatsten we ook een volledig op maat gemaakte inbouwkast onder de trap mét ledverlichting en een plaats voor de tv. Het resultaat? Een prachtig staaltje maatwerk. Last but not least namen we ook de binnendeuren stevig onder handen. Om het plaatje helemaal compleet te maken werd er gekozen voor deuren in landelijke stijl.

Renovatieproject op maat van jouw wensen

Uiteraard zorgden wij voor een afwerking tot in de puntjes en zijn zowel de familie uit Aalter als wij bijzonder trots op het eindresultaat. Heb jij ook een renovatieproject op de planning staan? Neem dan snel contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden op maat van jouw specifieke situatie.  

Scroll naar boven