Badkamerrenovatie te Ternat

Voor een volledige badkamerrenovatie ben je bij Eylenbosch hout en renovatie aan het juiste adres. Dit gezin uit Ternat zag hun verouderde badkamer veranderen in een mooi en strak geheel.

Badkamerrenovatie te Ternat

De eigenaars van deze badkamer in Ternat kwamen bij ons aankloppen voor een renovatie. We namen vooral de inloopdouche grondig onder handen en hielden rekening met de wens van de klant om meer opbergruimte te creëren. Om de badkamer zo efficiënt mogelijk in te delen, plaatsten we maatkasten.

Badkamerkasten op maat

Meten is weten, vooral als je kasten op maat gaat plaatsen. Daarom begonnen we met alle afmetingen duidelijk op papier te zetten. Om zoveel mogelijk extra opbergruimte te integreren, installeerden we verschillende maatkasten. Zo zorgden we voor een maatkast onder de lavabo’s en een kastenwand naast de wastafel. In die wand is zelfs plaats voorzien voor de wasmand. Het oogt veel mooier als alles mooi is weggewerkt, toch?

Inloopdouche

Om de inloopdouche goed te laten aansluiten bij de stijl van de rest van de badkamer, kozen we voor een donkere tegel. Die donkere kleur komt ook terug in de vloer en de maatkasten. We integreerden een regendouche voor optimaal ‘doucheplezier’ en er is een nisje aanwezig voor haar- en verzorgingsproducten. De zwarte kranen vormen een mooi geheel met de kranen van de lavabo en het bad. Als afwerking kozen de eigenaars voor een ‘matte look’ op de glazen deur van de inloopdouche.

Het resultaat werd een strakke badkamer, maar met een warme sfeer. Ons oog voor detail zie je terug in de piekfijne afwerking van de inloopdouche en de maatkasten.

Badkamerrenovatie op maat van jouw wensen

Zowel wij als de klant zijn enorm trots op deze mooie badkamerrenovatie in Ternat. Heb jij ook plannen voor een renovatie, maar zit je nog met de handen in het haar? Neem dan snel contact met ons op. We denken graag met je mee en bespreken samen de mogelijkheden op maat van jouw specifieke situatie.

Scroll naar boven