Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Maatwerkkasten: onmisbaar voor jouw interieur

Waarom je in vele interieurs maatwerkkasten terugvindt? Dat komt omdat ze eigenlijk onmisbaar zijn. Ze bieden dé perfecte oplossing voor het indelen van jouw ruimtes exact hoe jij het wil. Ben je benieuwd hoe maatwerkkasten ook bij jou thuis het verschil kunnen maken? Check het hier!

Je kan overal maatwerkkasten integreren

Afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften: met maatwerkkasten is het schijnbaar onmogelijke, wel mogelijk. Wil je een kast in een bepaalde ruimte laten passen? Dat kan! In de hal, op de slaapkamer, in de woonkamer, in een kantoor, op de zolder of in de garage? Je kan overal maatwerkkasten integreren, want met maatwerk kan je elke centimeter benutten. Maatwerkkasten bieden naast een esthetische waarde, ook een functionele waarde. Naast extra opbergruimte kunnen ze ook dienen om bijvoorbeeld een technische installatie weg te werken.

Volledig op maat

Je kiest zelf wat het best past bij jouw woning. Wil je een specifieke indeling van een kast laten maken om bepaalde spullen een plek te kunnen geven? Bijvoorbeeld een extra grote schuif of een rek met kapstokken? Of wil je ook verlichting toevoegen? Ook dat is mogelijk. Je kan ook het materiaal en de afwerking kiezen zodat de maatwerkkasten volledig in jouw interieur passen. Kortom, je hoeft geen toegevingen te doen als het aankomt op het ontwerp.

Benieuwd naar onze werkwijze?

We geloven dat heldere afspraken zorgen voor een vlotte samenwerking. Na een persoonlijk bezoek vertalen we jouw wensen en ideeën naar een 3D-ontwerp, zodat je duidelijk kan zien wat je kan verwachten. We zorgen er ook voor dat je een transparante offerte ontvangt, zodat je achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Contacteer ons voor meer informatie

Droom je van een nieuw interieur op maat en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Dan komen we graag bij je langs voor een goed beeld van de situatie ter plaatse en jouw wensen en verwachtingen. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Neem hier contact met ons op.

Scroll naar boven