Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Renoveren van je woonkamer? Voeg maatwerk toe!

Je woonkamer is vaak het centrale punt in je huis, de plek waar je het meeste tijd doorbrengt en mensen ontvangt. Dat het een gezellige kamer moet worden, dat is een evidentie. Wil je het renoveren van je woonkamer goed aanpakken? Voeg dan maatwerk toe.

Bedenk een plan van aanpak voor het renoveren van je woonkamer

Bepaal wat je precies wil aanpakken. Ga je voor een opfrisbeurt of pak je het renoveren van je woonkamer meteen grondig aan met ingrijpende veranderingen? Denk in de eerste plaats na over het budget dat je wil spenderen om de nodige aanpassingen te realiseren. Verder is het handig om op voorhand al te bepalen hoe je je woonkamer wil indelen en voor welke look en feel je wil gaan.

Laat je bijstaan door een vakman

Eylenbosch hout en renovatie helpt je om jouw project te realiseren. Zijn er bepaalde technische installaties aanwezig en is er verlichting die weggewerkt moet worden? Of heb je nood aan heel wat extra opbergruimte, maar zie je niet meteen waar je die ruimte kan creëren? We denken samen na over het esthetische plaatje, maar ook over de praktische functies van alle delen van jouw woonkamer.

De voordelen van maatwerk in jouw woonkamer

Met onze professionele hulp kan je echt meerwaarde aan jouw woonkamer toevoegen. Maatwerk is absoluut the way to go want het straalt luxe en uniformiteit uit en je kan het op verschillende manieren integreren in jouw woonkamer. Je kan bijvoorbeeld een houten tv-meubel laten maken of  ervoor kiezen om maatwerk onder een schuine wand of trap in te werken.

Vraag vrijblijvende een offerte aan

Heb je plannen voor het renoveren van jouw woonkamer, maar weet je nog niet goed welke richting je uit wil? Neem gerust eens een kijkje tussen onze realisaties voor meer inspiratie. Heb je vragen of heb je interesse in een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Scroll naar boven