Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Kasten onder een schuinte? Zo pak je het aan!

Iedere woning heeft wel enkele ‘verloren hoekjes’. Denk aan een zolder vlak onder een schuin dak of de ruimte onder je trap. Of misschien heeft je slaapkamer een schuine wand? Waarschijnlijk heb je al gedacht: hoe kan ik deze schijnbaar verloren ruimtes optimaal benutten? Lees snel verder, want wij hebben dé oplossing!

De oplossing? Maatkasten!

Vaak zorgen schuine wanden in huis voor plaatsverlies. Je kan er moeilijk een standaard rechthoekige kast onder plaatsen of je blijft met verloren hoekjes zitten. De oplossing voor die verloren ruimte? Kasten op maat! Maatwerk zorgt ervoor dat er geen enkele centimeter verloren gaat.

Kasten op maat creëren niet alleen een zee aan opbergruimte, ze gaan ook naadloos op in de ruimte waardoor je interieur een strakke en frisse uitstraling krijgt. Bovendien worden deze kasten volledig op maat van jouw wensen en noden gemaakt. Dat maakt ze origineel, uniek en je kan er een persoonlijke touch aan geven.

kasten onder schuinte

Alles is mogelijk

Met maatwerk kan je alle kanten uit. De ruimte onder je trap omtoveren tot een vestiairekast? Of misschien is het wel de ideale opbergplek voor je sportkledij? Of wat dacht je van een trapkast met een washok? Alles is mogelijk!

Droom je er al jaren van om je zolder om te bouwen tot een volwaardige ruimte? Door kasten onder de schuine wand te plaatsen ben je al een stap dichter bij die extra slaapkamer, gezellige hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen die je altijd al wou. Niet enkel op zolder, maar ook in de slaapkamer kan je inventief omspringen met de ruimte onder de schuine muur. Zo kan je met kasten op maat heel eenvoudig een mooie dressing maken.

kasten onder schuinte

Meer weten over kasten onder een schuinte?

Wil je graag nog meer informatie over kasten onder een schuinte? Of ben je benieuwd wat er mogelijk is in jouw situatie? Neem snel contact met ons op. Wij helpen je met veel plezier verder!

Scroll naar boven