Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Waarom is een badkamermeubel op maat een goed idee?

De badkamer. Het is misschien wel één van de belangrijkste ruimtes in je huis, je brengt er namelijk elke dag heel wat tijd door. Een goede inrichting is van groot belang, want de ruimte is vaak compact en heel wat sanitair moet er zijn plekje vinden. De oplossing? Een badkamermeubel volledig op maat.

De voordelen van een badkamermeubel op maat

Iedere persoon heeft zo zijn eigen badkamerrituelen. De ene houdt ervan om urenlang te baden, de andere verkiest dan weer een snelle douche. Een degelijk kant-en-klaar badkamermeubel vinden dat aan al jouw wensen en noden voldoet is moeilijk te vinden. Een badkamermeubel op maat, daarentegen, sluit helemaal aan op jouw wensen en jouw gebruik.

Een ander voordeel van maatwerk? De ruimte wordt optimaal benut. Geen nutteloze hoeken en kantjes meer, je haalt alles uit de beschikbare oppervlakte. Daarnaast voeg je iets unieks toe aan je interieur, want van het badkamermeubel bestaat er maar één exemplaar, het jouwe.

Heb je een schuin plafond in je badkamer? Dan heb je nog een extra reden om voor een badkamermeubel op maat te kiezen. Doordat de badkamerkasten perfect op maat worden gemaakt haal je, ondanks het schuin plafond, toch alles uit je badkamer. Zo kunnen hang- of spiegelkasten eventueel afgeschuind worden. Wil je kasten in een bestaande nis of tussen twee muren laten plaatsen? Ook dat kan perfect met maatwerk.

Met maatwerk kan je alle kanten uit

Met een badkamermeubel op maat kan je verder gaan dan de standaard afmetingen van een kant-en-klaar model. Jij kiest volledig zelf de lengte en de breedte van het meubel. Ook de vorm en de stijl bepaal jij zelf. Ga je voor een houtlook, klassiek wit of steek je liever wat kleur in je badkamer? Alles is mogelijk! Met maatwerk kan je alle kanten uit.

Bovendien bepaal je ook de afwerking van het meubel én dat tot in de kleinste details. Van het materiaal, tot de kraan en het beslag. Jij hebt het volledig voor het zeggen. En bovenal: door zelf het materiaal te kiezen ben je 100% zeker van een kwalitatief meubel waar je jarenlang van kan genieten.

badkamermeubel op maat

Meer weten?

Benieuwd naar wat een badkamermeubel op maat kan betekenen voor jouw woning? Of ben je op zoek naar een echte vakman om jouw meubel te maken of je badkamer te renoveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met veel plezier verder.

Scroll naar boven