Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

De voordelen van een bureau op maat

Werk jij tegenwoordig ook vaker van thuis uit? Dan breng je waarschijnlijk heel wat tijd door in je bureauruimte. Het is belangrijk dat je in je bureau comfortabel kan werken en dat je voldoende kasten hebt om al je paperassen in op te bergen. Is dat niet het geval? Dan is een bureau op maat misschien wel de oplossing voor jou.

De voordelen van een bureau op maat

Niet alleen thuiswerkers hebben voordeel bij een bureau op maat. Elk gezin heeft wel één of meerdere bureaus nodig om administratie te doen, mails te beantwoorden, betalingen op te volgen…  Om productief te kunnen werken is het belangrijk dat je bureau zowel praktisch als esthetisch is. En daar biedt maatwerk dé oplossing. Je kan het meubel volledig afstemmen op jouw wensen en noden. Je bent niet langer gebonden aan standaardafmetingen.

Maar een bureau op maat heeft nog meer te bieden:

  • Dankzij maatwerk benut je de ruimte in de kamer volledig. Er gaat geen centimeter verloren.
  • Je kan het bureaumeubel perfect matchen met jouw interieur en smaak.
  • Bovendien kies je ook de indeling van het bureau zelf. Zo ben je zeker dat je voldoende ruimte hebt.

Wil je van je bureauruimte een comfortabele plek maken? Hou dan tijdens het samenstellen ook rekening met de ergonomische aspecten ervan. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

bureau op maat

Een bureau onder een schuine wand of eentje in de woonkamer? Alles kan!

Richt je het liefst een aparte kamer in als bureauruimte? Of heb je daar de plaats niet voor? Wil je van je zolder je nieuwe werkplek maken, maar zit je daar met een schuine wand? Geen probleem, met maatwerk is alles mogelijk!

Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je bureau in de woonkamer te integreren. Zorg er dan wel voor dat de stijl en de kleur van het bureaumeubel in harmonie zijn met de rest van de ruimte. Als je niet veel plaats hebt voor een groot bureau of dit gewoonweg niet nodig hebt, kan je ook met een compact bureau op maat (bijvoorbeeld een bureau tussen twee muren) een mooi en praktisch resultaat bekomen.

Meer weten?

Wil je graag nog meer informatie over een bureau op maat? Of ben je benieuwd wat er mogelijk is in jouw situatie? Neem snel contact met ons op. Wij helpen je met veel plezier verder!

Scroll naar boven