Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

De voordelen van een houten tv-meubel op maat

Een tv-meubel vinden dat volledig jouw smaak is? Dat kan een moeilijke opdracht zijn. Tv-meubels bestaan in alle maten en vormen, maar vaak passen ze toch niet volledig in jouw woning en bij jouw stijl. De voordelen van een houten tv-meubel op maat zijn eindeloos.

Houten tv-meubel op maat laten maken

Een meubel op maat laten maken laat je toe om het helemaal naar jouw smaak te ontwerpen. Ga je voor een meubel dat extra opbergruimte creëert? Of liever een origineel tv-meubel als eyecatcher? Of een houten meubel dat ruimte voorziet voor jouw favoriete kunstwerk? Die keuzes hoef je gelukkig niet te maken, want je kan er voor kiezen om al deze opties te integreren in jouw houten tv-meubel.

houten tv meubel op maat

Hout biedt mogelijkheden

Waarom is kiezen voor een houten tv-meubel een goede keuze? Bij Eylenbosch hout en renovatie werken we heel graag met hout. Het duurzame materiaal kan je bewerken zoals je wil en dat creëert veel mogelijkheden. Heb je kleine kinderen en moet het allemaal tegen een stootje kunnen? Dan is hout een goede keuze. Ook in moeilijke ruimtes met schuine wanden of kleine hoekjes kan een houten tv-meubel op maat geplaatst worden. Wil je graag een salontafel in dezelfde stijl en hetzelfde materiaal? Ook dat kan.

houten tv meubel op maat

We brengen alles in kaart

Tijdens een bezoek bij jou thuis luisteren we naar jouw wensen en bekijken we de mogelijkheden. We gieten alle ideeën in een 3D-ontwerp en bezorgen jou een tekening van het gewenste eindresultaat. Omdat de productie in eigen beheer gebeurt, volgen we alles nauwgezet op. In onze eigen werkplaats zal jouw houten tv-meubel tot leven komen.

Eylenbosch hout en renovatie regelt het voor jou

Jij bepaalt en wij creëren jouw tv-meubel op maat rekening houdend met jouw wensen en de beschikbare ruimte. Zit je met vragen omtrent een renovatie? Aarzel niet om ons te contacteren en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven