Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Jouw wastafelmeubel renoveren? Ontdek de mogelijkheden!

Als er gesproken wordt van een volledige badkamerrenovatie, zullen ongetwijfeld veel mensen het horen donderen in Keulen. Een grote renovatie is een hele klus. Gelukkig kan je met minder breekwerken ook een grote impact maken. Zo kan je bijvoorbeeld je wastafelmeubel renoveren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder!

Wastafelmeubel renoveren

Als je met een klein budget een relatief grote impact wil maken, dan kan je met een paar kleine ingrepen een mooi effect creëren. Door enkele elementen aan te pakken waait er meteen een nieuwe wind door je badkamer. Zo kan je de kraan van je badkamermeubel vernieuwen, deurtjes vervangen, het meubel in een nieuw kleurtje verven of het tablet vernieuwen.

wastafelmeubel

Op maat laten maken

Wil je graag volledig opnieuw beginnen en alles zelf indelen rekening houdend met de beschikbare ruimte? Dan kan je ook je wastafelmeubel op maat laten maken. We komen bij je langs en bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn naargelang jouw wensen. Zelf bepalen hoe groot de lades zijn of welke lavabo’s en kranen je wil? Klinkt goed, toch?

wastafelmeubel

Upgrade geven aan je badkamer

Een opgefrist badkamermeubel doet al heel wat aan de uitstraling van je badkamer. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kan je zonder veel breekwerk of renovaties toch een nieuwe look creëren. Zo kan je de tegeltjes aan de muur laten vervangen of kranen in een andere kleur laten plaatsen. Daarnaast kan je ook enkele accessoires toevoegen of vervangen. Denk maar aan een nieuwe spiegel, nieuwe wasmand of nieuwe badkamermatten. Of voeg wat groen toe met een leuke plant.

Op zoek naar een vakman voor een gedeeltelijke of volledige renovatie?

Ben je op zoek naar een vakman die een volledige badkamerrenovatie ziet zitten? Bij Eylenbosch hout en renovatie kunnen we het allemaal. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. We helpen je graag om jouw dromen te realiseren.

Scroll naar boven