Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Keuken vernieuwen? Kies voor een keukenrenovatie!

Heb je plannen om je keuken in een nieuw jasje te steken? De beslissing om een nieuwe keuken te plaatsen is niet de minste. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun keuken te vernieuwen. Met een keukenrenovatie kan je nog steeds heel wat kanten op, maar moet je waarschijnlijk geen grote ingrijpende werken starten. Je gaat als het ware je bestaande keuken opfrissen.

Tal van mogelijkheden

Beperkt qua mogelijkheden als je je keuken wil vernieuwen? Helemaal niet! Je kiest zelf hoe grondig je je keuken wil aanpakken. Bij een grote keukenrenovatie spreken we meestal van structurele veranderingen waar ook breekwerken aan te pas komen, zoals de keukenvloer vernieuwen of een nieuwe indeling kiezen.

Een middelgrote of kleine renovatie daarentegen houdt in dat je een aantal zaken gaat aanpakken terwijl de structuur en indeling van je keuken behouden blijven. Zo bespaar je op grote kosten en breekwerken én je hoeft zeker niet in te boeten op kwaliteit of nieuwe snufjes.

Enkele voorbeelden:

  • Spatwand vervangen
  • Keukenblad vervangen
  • Keukenkasten verven of vervangen
  • Nieuwe handgrepen plaatsen
  • Apparatuur vervangen

keuken vernieuwen

Keuken vernieuwen

Is je keuken toe aan opfrissing of wil je gewoon de sfeer in je keuken over een andere boeg gooien? Met een paar aanpassingen geef je je keuken een volledig nieuwe look. Die aanpassingen kunnen we volledig op maat realiseren rekening houdend met jouw wensen.

Kies voor een keukenrenovatie op maat

Bij Eylenbosch hout en renovatie bekijken we samen de mogelijkheden. We komen bij jou langs om met eigen ogen de situatie te aanschouwen. Op basis daarvan bekijken we wat mogelijk is en welke materialen/producten we kunnen gebruiken. Voor we effectief van start gaan krijg je een visuele voorstelling van het project inclusief stalen. Van zodra we op dezelfde lijn zitten voor jouw droominterieur, kunnen we een concrete datum inplannen.

Ben je benieuwd wat we specifiek voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om ons te contacteren en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je ook al eens inspireren door onze realisaties

Scroll naar boven