Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Wandkasten op maat laten maken

Kasten die niet in de ruimte passen, veel plaats innemen en niet efficiënt zijn ingedeeld. Daarbij komt ook nog het plaatsgebrek kijken dat met de komst van een onhandige kast nog steeds niet helemaal is opgelost. Daardoor gaat kostbare ruimte jammer genoeg verloren. Die combinatie van factoren vraagt om een gepersonaliseerde oplossing: wandkasten op maat. We zetten graag nog eens alle voordelen en mogelijkheden op een rijtje.

Wandkasten komen in alle vormen en maten

Afhankelijk van de ruimte waarin de kast komt, kan je die laten maken in alle vormen en maten én met alle mogelijke materialen. Een tv-meubel waarin je alle boeken en gezelschapsspellen kwijt kan, extra opbergruimte op je kantoor of een grote wandkast met spiegel in de slaapkamer? Jij kiest! Een wandkast op maat geeft je de mogelijkheid om een ruimte optimaal te benutten en er je eigen persoonlijke touch aan te geven.

Een open of gesloten voor- of achterkant, over de volledige breedte en hoogte van de kamer, veel of weinig planken, wel of geen handvaten? Alles is mogelijk! Afhankelijk van jouw voorkeuren kan je kiezen voor verschillende opties. We laten niets aan het toeval over en zorgen voor een naadloze afwerking waardoor je kast volledig binnen de door jou gekozen ruimte past, je meer opbergruimte ter beschikking hebt én je verloren hoekjes een nuttig doel geeft. Je hoeft geen toegevingen te doen, klinkt goed toch?

wandkasten op maat

Op maat, dat is naar jouw goesting

Wandkasten op maat laten maken heeft het voordeel dat we alles naar jouw smaak kunnen personaliseren en dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Maar hoe gaan we nu precies tewerk? Tijdens een eerste afspraak bij jou ter plaatse luisteren we naar jouw wensen en ideeën. Dan bekijken we samen wat mogelijk is en we leggen uit wat je van ons mag verwachten. Om alle werkzaamheden én het eindresultaat beter in kaart te brengen, maken we een 3D-ontwerp of een fotorealistische voorstelling inclusief stalen en advies.

Wandkasten op maat door Eylenbosch hout en renovatie

Ben je na het lezen van onze blog nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je al een goed idee van wat je graag wil of ben je nog zoekende? We helpen je graag verder in het proces en samen komen we vast en zeker tot een mooi eindresultaat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Scroll naar boven