Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Maatwerk bij je zolderinrichting: zo creëer je extra ruimte

Een zolder hebben is een grote meerwaarde, tenminste als je het goed aanpakt. Die extra ruimte in huis kan je invullen zoals je dat zelf wilt. Creëer je een extra slaapkamer of richt je de kamer in om je hobby in uit te oefenen? Wat je er ook mee doet, je zolderinrichting laat je best over aan een vakman.

Creëer opbergruimte met kasten op maat

Hoe je je zolderinrichting ook wil aanpakken, wat extra opbergruimte is sowieso mooi meegenomen. Door de vele hoekjes en kantjes in een zolderruimte kan de inrichting voor heel wat uitdagingen zorgen. Kasten op maat zijn dan de ideale oplossing om elk hoekje goed te benutten. Naast het feit dat je volledig zelf kan bepalen welke indeling de kasten hebben, kan je ook de ‘look’ kiezen zodat de kasten naadloos aansluiten op de sfeer van de ruimte.

Tip! Creëer een lichte ruimte met voldoende natuurlijke lichtinval en werk met lichte kleuren en materialen. Zo voelt een kleine zolder al snel veel ruimer aan.  

zolderinrichting

Denk aan de volledige zolderinrichting

Als je jouw zolderinrichting vanaf het begin goed wil aanpakken, maak je best op voorhand een duidelijk plan. Bij een volledige renovatie moet je met alle aspecten rekening houden. Elektriciteit, isolering, verwarming, zoldertrap, zolderramen, maatwerkkasten, … Alles wordt in acht genomen om de kamer zo mooi én functioneel mogelijk af te werken. Naast het esthetische aspect, moet het uiteraard ook conform zijn met de huidige woonnomen.

zolderinrichting

Hoe gaan we bij Eylenbosch te werk?

Heb je al voor ogen hoe jij jouw zolder wil indelen of heb je nog wat hulp nodig bij jouw zolderinrichting? We helpen je graag in alle stappen van het proces. Tijdens een eerste bezoek luisteren we naar jouw wensen en bekijken we alle mogelijkheden. We brengen jouw project volledig in kaart met een realistische voorstelling of 3D ontwerp én nadien gaan we echt aan de slag om jouw zolderruimte om te vormen naar een volwaardige extra leefruimte. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Scroll naar boven