Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Tips voor een efficiënte bureelinrichting

Een bureauruimte in huis zorgt voor een hogere productiviteit, tenminste als je de inrichting ervan goed aanpakt. Een bureauruimte dient zowel praktisch als esthetisch te zijn en is dus zeker niet de makkelijkste ruimte om goed in te richten. Daarom geven we je graag enkele tips voor een efficiënte bureelinrichting.

‘Keep it simple’

Zowel voor grote als voor kleine ruimtes is het aangeraden om een rustige sfeer te creëren, want té veel prikkels komen de productiviteit niet ten goede. Het gebruik van veel lichtinval, zachte kleuren en houttinten zijn ideaal. Ben je van plan om een kleine ruimte om te toveren tot jouw bureau? Maak dan zeker gebruik van de hoogte van de kamer. Zo kan je een maatkast tegen de wand plaatsen om ruimte te besparen én opbergruimte te creëren. Heeft de kamer schuine wanden? Dat vormt geen probleem, want met een kast op maat kan je alle richtingen uit.

bureelinrichting

Kies voor een flexibele bureelinrichting

Een flexibele inrichting is een must als je niet veel plaats hebt. Kies bijvoorbeeld voor een inklapbaar bureau, zodat de ruimte nog voor andere doelen kan dienen. Denk ook aan het ergonomische om comfortabel te kunnen werken. Investeer daarom in een ergonomische stoel en een verstelbaar bureau om een goede werkhouding te bevorderen. Houd de basis eenvoudig en kleed het geheel nadien verder aan met persoonlijke spullen. Op die manier kan de ruimte eenvoudig voor andere doelen ingericht worden.

Heb je geen aparte ruimte om je bureel in te verwerken? Dan kan je ook je werkplek integreren in een andere kamer. Maatwerk geeft je de vrijheid om je bureau perfect te integreren in een al bestaande ruimte.

bureelinrichting

Jouw bureelinrichting op maat door Eylenbosch

Wil je graag meer informatie over een bureelinrichting op maat? Bij Eylenbosch hout en renovatie helpen we je graag verder om jouw wensen te vertalen naar concrete plannen. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie? Aarzel niet om contact op te nemen.

Scroll naar boven