Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Keukenkasten op maat laten installeren: transformeer jouw interieur

Ben je niet meer tevreden over hoe je keuken eruitziet? En heb je geen zin in grote structurele veranderingen die breekwerken met zich meebrengen? Heb je er dan al eens aan gedacht om keukenkasten op maat te laten maken én te laten installeren? Ontdek alle voordelen in onze blog!

Functioneel én naar jouw goesting

De voordelen van maatwerk zijn eindeloos. Keukenkasten op maat laten installeren zorgt ervoor dat alles perfect aan jouw behoeften voldoet en de ruimte optimaal gebruikt wordt. Heb je keukengerei dat je een speciale plaats wil geven? Bepaal zelf welke soort opbergruimtes je nodig hebt om alles georganiseerd te houden. Of heb je al enkele keukenapparaten? Maar kan je ze maar niet in jouw bestaande keuken integreren? Je kan rekening houden met de beschikbare ruimte en in functie daarvan je keukenontwerp aanpassen.

keukenkasten op maat

Gedeeltelijke of volledige renovatie?

Naast het optimaal indelen van jouw keuken kan je ook eenvoudig de uitstraling van je keuken veranderen. Je kan bijvoorbeeld de buitenkant van de kasten van look veranderen of de handvaten vervangen, zonder de indeling en structuur aan te passen. Ook een nieuwe spatwand of de toevoeging van accessoires kunnen voor een frissere look zorgen.

Kies je toch liever voor een volledige keukenrenovatie? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. We werken niet met standaardmaten of modules en alles kan volledig naar jouw wens worden afgestemd. Vooraf maken we een kosteloos 3D-ontwerp, zodat je een duidelijk beeld krijgt van jouw ideale keuken. Onze 20 jaar ervaring als interieurvormgever en schrijnwerker komen goed van pas om jouw droomkeuken te realiseren.

keukenkasten op maat

Keukenkasten op maat laten maken door Eylenbosch hout en renovatie

De uitstraling van jouw keuken veranderen door keukenkasten op maat te laten maken? Bij Eylenbosch hout en renovatie gaan we graag de uitdaging voor je aan. Van een eerste ontwerp tot de volledige realisatie, we begeleiden je doorheen het proces en streven naar een piekfijne afwerking opdat je nog vele jaren geniet kan hebben van jouw keukenrenovatie.

Scroll naar boven