Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

De voordelen van inbouwkasten in de slaapkamer

Denk je erover na om maatwerk aan jouw slaapkamer toe te voegen? Dan voeg je ook meteen heel wat extra waarde toe. Inbouwkasten in de slaapkamer bieden heel wat voordelen.

Inbouwkasten in de slaapkamer: ontdek de voordelen

Wil je graag een dressingkast laten maken voor jouw garderobe of wil je graag extra opbergruimte creëren zonder een stapel opbergdozen in de hoek van je slaapkamer te zetten? Dan zijn inbouwkasten in de slaapkamer een goede oplossing.

  • Inbouwkasten op maat zijn ruimtebesparend. Zit je met een schuin dak of veel verloren hoekjes? Dan zorgen we ervoor dat alles optimaal benut wordt.
  • Je krijgt een samenhangend geheel. Alles is mooi afgewerkt en op elkaar afgestemd. Bedrading wegwerken en een elektronisch toestel (zoals een televisie) inwerken kan perfect. Wil je een ander meubel laten maken, bijvoorbeeld een bureaumeubel, dat past bij de inbouwkasten? Ook dat is geen probleem.
  • Inbouwkasten maken een ruimte esthetisch minder rommelig, maar ze zorgen ook voor minder stof op en onder de kasten omdat die vaak van plafond tot vloer ingebouwd zijn.
  • Dergelijk maatwerk is gemaakt om lang mee te gaan. Je investeert dus in een duurzame langetermijnoplossing.

inbouwkasten slaapkamer

Maatwerk door Eylenbosch hout en renovatie

Inbouwkasten voor de slaapkamer op maat laten maken? Dat betekent dat jij kan bepalen hoe alles er komt uit te zien. Van de houtsoort en de uitstraling van de kasten tot de soort opening aan de deuren. We maken eerst een 3D-tekening zodat je een heel goed beeld krijgt van jouw toekomstige inbouwkasten. Na goedkeuring gaan we aan de slag.

Vraag jouw vrijblijvende offerte aan

Wens je graag meer informatie? Of wil je graag een vrijblijvende offerte op maat? We komen graag bij je langs voor een verkennend gesprek en een inschatting van de situatie ter plaatse. Neem hier contact met ons op. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Check dan zeker onze realisaties.

inbouwkasten slaapkamer
Scroll naar boven