Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Ontdek de voordelen van een Velux als badkamerraam

Een comfortabele badkamer is van onschatbare waarde. Een bad nemen na een lange werkdag, genieten van een verkwikkende douche na het sporten, je kind leren hoe het zijn tanden moet poetsen… veel van je dagelijkse routines vinden plaats in de badkamer. Met een Velux als badkamerraam verhoog je het comfort in je badkamer. Zo vult een Velux de kamer met natuurlijk daglicht en optimaliseert het de luchtcirculatie.

Laat licht binnen in je badkamer

Of je nu op het punt staat om te bepalen hoe je badkamer er in je nieuwbouwwoning zal uitzien of net hebt besloten om je oude badkamer te renoveren, één ding is zeker: het is belangrijk dat je de indeling van je badkamer slim aanpakt. Installeer daarom een Velux in je badkamer. Met een Velux als badkamerraam breng je daglicht naar binnen. Dankzij daglicht bespaar je op koude, kunstmatige verlichting die in de ochtend de kleuren die je in je spiegel ziet beïnvloedt. Daarnaast heeft natuurlijk licht een positief effect op je humeur.

velux badkamerraam

Een goed verluchte badkamer is belangrijk

Een lange, warme douche na een vermoeiende dag… Het is iets waar iedereen van geniet. Het nemen van een douche zorgt echter voor heel wat vocht en condens. Dit kan op termijn schadelijk zijn voor je badkamer én voor je gezondheid. Vochtige ruimtes die niet voldoende verlucht worden, kunnen het risico op ademhalingsproblemen vergroten. Daarom is het belangrijk dat je je badkamer regelmatig verlucht. Optimaliseer de luchtcirculatie in je badkamer door het plaatsen van een Velux.

Meer weten over een Velux als badkamerraam?

Wil je graag nog meer informatie over een Velux als badkamerraam? Ben je benieuwd naar de mogelijke toepassingen voor jouw woning? Neem dan snel contact op met ons. Wij helpen je graag verder. Samen komen we tot een concept dat beantwoordt aan al je wensen.

Scroll naar boven