Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Kantoor inrichten? Zo doe je het!

Ben je op zoek naar inspiratie om je kantoor in te richten? Wij hebben dé tips om in een mum van tijd een aangename werksfeer te creëren. Je zal zien, een geslaagde kantoorinrichting zorgt voor meer interactie, productiviteit en een positieve ingesteldheid.

Zorg voor voldoende daglicht

Daglicht bevordert niet alleen de productiviteit, het is ook goed voor je gezondheid én de ruimte komt veel beter tot zijn recht in natuurlijk licht dan in kunstlicht. Zorg er dus voor dat de bureauruimte, maar ook de vergaderruimte, voldoende daglicht krijgen.

In de wintermaanden kan je niet altijd rekenen op veel daglicht en is een goede verlichting essentieel. Zorg voor een mix aan lampen in je kantoorinrichting. Plaats spotjes in het plafond of installeer industriële hanglampen of kroonluchters voor een chiquere uitstraling. Mix en match tot je de juiste combinatie voor jouw kantoor vindt!

En nog een laatste tip: ga creatief om met kleur in je kantoorruimte. Je moet niet elke muur in een andere kleur verven, maar zorg voor een goede kleurbalans. Kleuren beïnvloeden jouw emoties en dus ook de sfeer op je werkplek. Een weloverwogen kleurkeuze is dus van groot belang.

kantoor inrichten

Onze meerwaarde

Onze eerste stap is een 3D ontwerp maken op basis van jouw wensen en noden. Zo kunnen we alle esthetische details grondig bekijken en creëren we samen een succesvol interieurconcept op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie begeleiden we je van ontwerp tot oplevering naar het interieur van je dromen. We werken met hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit en hebben oog voor detail.

Meer weten over kantoor inrichten?

Wil je graag meer informatie over kantoor inrichten? Neem dan snel contact op met ons. Wij helpen je graag verder. Samen komen we tot een concept dat beantwoordt aan al je wensen.

Scroll naar boven