Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

De voordelen van een totale keukenrenovatie

De keuken is het hart van de woning. Je eet er, bereidt er maaltijden of slaat er een babbeltje. Niets is zo aangenaam als vertoeven in een mooie, eigentijdse keuken. Kan jouw keuken een grondige upgrade gebruiken? Ontdek dan snel de voordelen van een totale keukenrenovatie.  

Keukenrenovatie op drie niveaus

Bij een keukenrenovatie kan je alles vervangen. Hoe meer je laat vervangen, hoe groter de omvang van de renovatie en hoe hoger het prijskaartje. Alles hangt natuurlijk af van de huidige staat van de keuken en van je persoonlijke wensen.

Concreet onderscheiden we keukenrenovaties op drie niveaus:

  • Kleine keukenrenovatie

Is je keuken nog in goede staat? Volstaat een snelle opfrisbeurt om van je oude keuken weer je droomkeuken te maken? Dan kan een kleine renovatie de perfecte oplossing zijn. Denk aan de keukenwand verven, apparatuur of kasten repareren, nieuwe handgrepen plaatsen…

  • Middelgrote keukenrenovatie

Is een snelle opfrisbeurt niet voldoende? Is de kookplaat en/of het werkblad aan vervanging toe? Of wil je graag de keukenkasten aanpakken? Dan spreken we van een middelgrote keukenrenovatie. Dit kost natuurlijk iets meer tijd en geld.

  • Grote keukenrenovatie

Wil je de keukenvloer vernieuwen, de keuken volledig opnieuw inrichten of gaan voor een nieuwe keukenindeling? Dan is een grote of totale keukenrenovatie meer aan de orde.

totale keukenrenovatie

De voordelen van een totaalaanpak

Of je nu nood hebt aan een kleine, middelgrote of grote keukenrenovatie… één ding is zeker: je hebt meer baat bij een totaalaanpak dan te kiezen voor verschillende aannemers voor de verschillende werken. Zeker bij een grote keukenrenovatie profiteer je van heel wat voordelen. Zo heb je slechts één aanspreekpunt voor alle werken. De afbraakwerken, het vernieuwen van het plafond of de vloer, het herindelen van de ruimte, het aanpassen van nutsleidingen… alle werken worden uitgevoerd door dezelfde stielman.

Daarnaast kan de persoon in kwestie ook steeds vlot doorwerken. Hij hoeft niet te wachten tot de vorige vakman klaar is met zijn deel. Bovendien geniet je van advies op maat van jouw situatie en wensen. Ook op vlak van kosten-baten is dit de beste keuze.

Op zoek naar een vakman voor je totale keukenrenovatie?

Wil je graag je keuken renoveren en ben je op zoek naar een echte vakman voor je project? Kies dan voor Eylenbosch hout en renovatie. Met meer dan 15 jaar ervaring werken we alle renovatieprojecten van begin tot einde af in eigen beheer. Zo worden alle kasten op maat gemaakt in onze eigen werkplaats.

Om jou de keuken van je dromen te bezorgen werken wij enkel met de beste materialen. Dit betekent dat wij steeds voor materialen van absolute topkwaliteit kiezen en vooral dat we op elke plek het meest geschikte materiaal plaatsen. Ook speciale verzoeken schrikken ons niet af.

Wil je nog meer weten over onze aanpak? Neem dan snel contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Scroll naar boven