Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Een dressing op maat? Niet dromen maar doen!

Een volledige ruimte om al je kleding en schoenen in op te bergen zonder het overzicht te verliezen? Het is de droom van velen. Maar het hoeft niet langer een droom te zijn. Laat je overtuigen door de vele voordelen van een dressing op maat en realiseer jouw droom!

De voordelen van een dressing op maat

Heb je veel kleren? Misschien wel iets te veel? Dan is een dressing zeker iets voor jou. In een dressing kan je al je kleren kwijt. Je kan kiezen voor een open, een gesloten of een inloopdressing. Je ziet alles in één oogopslag en vindt snel wat je nodig hebt. Een leuke outfit samenstellen was nog nooit zo eenvoudig!

Naast een duidelijk overzicht van je garderobe heeft een dressing op maat nog tal van andere voordelen:

  • De ruimte wordt optimaal benut. Standaardkasten passen niet altijd in elke ruimte. Een kast op maat daarentegen benut elk hoekje en elk kantje van de ruimte. Er gaat geen millimeter verloren.
  • Logische indeling. Doordat de dressing op jouw maat gemaakt wordt, kan je tot in detail je eigen inrichting kiezen. Je legt je eigen klemtonen in het ontwerp. Kies je voor extra ruimte voor je schoenencollectie of heb je juist veel hangruimte nodig?
  • Passende stijl. Met maatwerk kan je jouw dressingkast perfect afstemmen op jouw interieur. Of je nu kiest voor landelijk, modern, tijdloos… Dankzij maatwerk ligt de ideale match steeds binnen handbereik.
  • Duurzame materialen van topkwaliteit. De kwaliteit van standaardkasten laat vaak te wensen over. Planken gaan doorhangen, schuifdeuren sluiten na verloop van tijd niet goed meer. Een dressing op maat wordt steeds gemaakt van hoogwaardige materialen van absolute topkwaliteit. Zo heb je er jarenlang geniet van!
dressing op maat

Maak je dressing helemaal af

Zoals jouw dressing op maat bestaan er geen twee. Jij hebt de touwtjes helemaal zelf in handen, wat maakt dat het een echte pièce unique is. Je kan je dressing zo luxueus maken als je zelf wil. Zo kan je een uitschuifbare kledinghaak toevoegen of kiezen voor een XXL dassendrager. Mag het iets meer zijn? Dan kan je een make-uptafel of een zithoek in je dressing laten installeren.

Meer weten?

Wil je graag nog meer informatie over een dressing op maat? Of ben je op zoek naar een échte vakman voor jouw project? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je met veel plezier verder!

Scroll naar boven