Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

10 redenen om jouw keuken door schrijnwerkerij Eylenbosch te laten maken

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Of wil je je bestaande keuken renoveren? Laat deze dan ontwerpen en plaatsen door schrijnwerkerij Eylenbosch hout en renovatie. Wij overtuigen je graag met 10 goede redenen om voor ons te kiezen voor het realiseren van jouw droomkeuken.

Met passie voor een eerlijke prijs

Een goede schrijnwerker werkt met passie. Zo kan je bij ons altijd terecht voor een eerlijke en correcte prijs. Daarnaast hebben wij geen toonzaal of een grote infrastructuur. Dit hoeven wij dan ook niet door te rekenen in de prijs van jouw keuken. 

schrijnwerkerij

Hart voor de stiel resulteert bovendien ook in het gebruik van enkel de beste materialen. Wij kunnen je het complete assortiment aan plaatmaterialen, keukensystemen en tabletuitvoeringen aanbieden. Zo maken wij jouw keuken in de stijl die bij jou past. Tenslotte is het ons doel om zelfs na meerdere jaren nog altijd te horen dat onze klanten blij zijn met de keuken die zij door ons hebben laten plaatsen.

Jouw keuken op maat is uniek

In onze schrijnwerkerij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Speciale kastvormen en unieke afwerkingen kunnen we perfect realiseren en hoeven geen grote meerprijs te betekenen. Wij bieden jou dan ook een keuken op maat van jouw wensen. De ruimte wordt altijd optimaal benut en er hoeft dus geen rekening gehouden te worden met standaardmaten of modules. Wij maken vooraf een kosteloos 3D ontwerp, zodat je een goed beeld krijgt hoe jouw keuken eruit komt te zien. Als gediplomeerd interieurvormgever met meer dan 20 jaar ervaring durven wij verder te kijken en voelen wij precies aan wat mogelijk is. Kortom, wij realiseren jouw droomkeuken!

Laat jouw droomkeuken ontwerpen door schrijnwerkerij Eylenbosch

Wil je graag meer informatie over een keuken op maat van jouw wensen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie.

Scroll naar boven