Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Eylenbosch hout & renovatie: ook voor buitenleven oplossingen op maat

Heb jij plannen om een terras aan te leggen? Of wil je jouw woning afwerken met een stijlvolle houten gevelbekleding? Ook voor buitenleven oplossingen op maat ben je bij Eylenbosch hout & renovatie aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee en houden daarbij rekening met al jouw wensen.

Van fietsenstalling tot afscheidingswand

Of je nu meer privacy in je tuin wil creëren door middel van een houten afscheidingswand of een praktische fietsenstalling wil plaatsen, de mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Ook een houten afscheiding met een ingebouwde brievenbus of een carport op maat van jouw oprit behoren tot de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen werken we een ontwerp uit. Je hebt keuze uit diverse kleuren en materialen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een terras in composiet, hout, keramische tegel of een combinatie ervan. Kortom, voor ieder wat wils!

Ga voor een buitenleven oplossing op maat

Kies je voor een praktische of eerder een esthetische oplossing? Met een buitenleven oplossing op maat kan je alle kanten op. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het realiseren van projecten op maat. Samen met jou werken we een oplossing uit die aansluit bij jouw stijl en wensen. Eens je het ontwerp hebt goedgekeurd gaan wij voor jou aan de slag. De productie doen wij in eigen beheer en in onze eigen werkplaats zodat we jouw droom van A tot Z kunnen opvolgen. Uiteraard zorgen wij ook voor de plaatsing en een afwerking tot in de puntjes. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Wil je graag meer informatie over één van onze buitenleven oplossingen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. We stellen graag een persoonlijke offerte op maat op. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Scroll naar boven