Meubels op maat Gent

Bij Eylenbosch Hout en Renovatie kan je terecht voor allerhande realisaties op maat.

Meubels op maat in regio Gent

Op zoek naar een vakman voor jouw meubels op maat in regio Gent? Bij Eylenbosch Projecten ben je aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring brengen we jouw project tot een goed einde en creëren we jouw unieke meubels met jouw wensen in het achterhoofd.

Meubels op maat Gent

Ben je op zoek naar meubels op maat in regio Gent die volledig afgestemd zijn op jouw interieur en op jouw noden? Eylenbosch Projecten neemt jouw project graag ter harte. Allereerst brengen we jou een bezoek om de situatie ter plaatse beter te kunnen inschatten. Daarna maken we een 3D-ontwerp om het volledige project in kaart te brengen. Aan de hand van een transparante offerte kom je niet voor verrassingen te staan. We houden ons aan de gemaakte afspraken en gaan aan de slag om jouw project te realiseren.

Eindeloos veel mogelijkheden

Met maatwerk geen gebrek aan creativiteit én mogelijkheden. Je kan allerlei soorten meubels op maat laten maken. Een badkamermeubel dat bij de rest van je badkamer past of een complete keuken of badkamer, volledig naar jouw smaak. Ook in woonkamers en kantoorruimtes komen meubels op maat heel goed tot hun recht. Zolang de ruimte maar efficiënt benut wordt, is maatwerk sowieso een win-win. Ook dressingkasten en kasten onder de trap zijn typische voorbeelden van hoe maatwerk je woning kan opwaarderen. Wist je trouwens dat we ook binnendeuren een make-over kunnen geven? Onlangs realiseerden we nog deze maatwerk binnendeuren.

meubels op maat Gent

Jouw meubels op maat in regio Gent door Eylenbosch Hout en Renovatie

Wist je trouwens dat we ook volledige renovaties doen? Ontdek hier alvast enkele van onze realisaties. Wil je meer informatie voor jouw project? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Kasten op maat regio Gent

We helpen je graag om jouw interieur volledig naar jouw smaak af te werken. We hebben oor naar jouw wensen en hebben oog voor detail. Een goede samenwerking is de bron voor een feilloos eindresultaat.

Scroll naar boven