Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Waarom kiezen voor een keuken op maat?

Een prachtige keuken die perfect past in je interieur, ingedeeld naar jouw wens en gebouwd uit de mooiste materialen… Klinkt dat je als muziek in de oren, dan is een keuken op maat zeker iets voor jou! Duur? Je denkt waarschijnlijk van wel, maar toch is dit niet het geval. De meeste keukens die wij op maat ontwerpen, zijn niet duurder dan een keuken van een grote keukengigant. Integendeel! Zo krijg je de beste materialen aan een eerlijke prijs.

Optimaal gebruik van ruimte

Door voor een keuken op maat te kiezen, verlies je geen kostbare ruimte. De ruimte wordt altijd compleet benut en er hoeft dus geen rekening gehouden te worden met standaardmaten of modules. We passen jouw keuken op maat tot op de millimeter aan de beschikbare ruimte aan. Geen onnodige paslatten dus. Alles wordt daarnaast vervaardigd in eigen beheer. Bovendien is een keuken op maat de perfecte oplossing voor eventuele obstakels die zich in je ruimte bevinden. Daar kunnen we eenvoudig rondom werken, zonder dat je lege hoeken of uitstekende kanten overhoudt.

keuken op maat

Jouw keuken op maat is uniek

Een keuken op maat is altijd uniek en niet gebonden aan een bepaalde stijl. Extra diepe kasten, een verhoogd werkblad of andere specifieke voorkeuren? Ook dat is mogelijk. Je hebt complete vrijheid wat betreft uitzicht, opbouw, kleuren en materialen. Vaak bestaat het misverstand dat alleen keukenfabrikanten toegang hebben tot deze materialen. Niets is echter minder waar, ook wij kunnen je het complete assortiment aan plaatmaterialen, keukensystemen en tabletuitvoeringen aanbieden. In de meeste gevallen zelfs goedkoper in vergelijking met de grotere keukenbouwers! Verder kunnen wij snel en eenvoudig kleine aanpassingen onmiddellijk voor jou uitvoeren.

Meer informatie over een keuken op maat

Wil je graag meer informatie over een keuken op maat? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie. Wij maken bovendien graag een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.

Scroll naar boven