Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel met boeiende weetjes en innovatieve ideeën op het gebied van interieurinrichting, badkamerrenovatie en keukenarchitectuur. Wil je meer tips hoe je van meubels op maat echte blikvangers maakt? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Met een tv-meubel op maat kan je alle kanten uit

Je tv-meubel… het is het hart van de woonkamer. Een standaard meubel vinden dat aan al jouw wensen en noden voldoet? Dat is geen gemakkelijke opdracht. Laat daarom je tv-meubel op maat maken. Het biedt alleen maar voordelen.

Maatwerk? Dat zie je meteen

Een tv-meubel moet langs de ene kant praktisch zijn, met voldoende ruimte voor alle multimedia. Daarnaast wil je ook dat het er mooi uitziet. Maatwerk is hiervoor de perfecte oplossing. Doordat je zelf mee kan beslissen over de gebruikte materialen, de hoogte, de breedte, de deuren,… kan je letterlijk alle kanten uit. Je kan er een echte blikvanger van maken of je televisie naadloos laten opgaan in je interieur. Laat je creativiteit maar de vrije loop!

Je televisie, mediatoestellen en andere spullen kwijt raken in je tv-meubel? Met maatwerk bepaal jij zelf de indeling. Bovendien springt degelijk maatwerk meteen in het oog. Een kwalitatieve uitstraling is dan ook een absolute must.

tv-meubel op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos

Doordat je materialen eindeloos kan combineren, en zo origineel kan zijn als je wilt wat de vormgeving betreft, zijn de mogelijkheden van een tv-meubel op maat legio. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een laag meubel. Dit is tegenwoordig enorm populair. Hierbij wordt de televisie aan de muur gehangen waardoor het lijkt dat je tv zweeft. Door het tv-meubel van muur tot muur te laten doorlopen maak je er meteen een prachtige eyecatcher van. Of wat dacht je van een zwevend meubel of eentje met een schuifdeur? Alles kan! Je kan zelfs kiezen voor een tv-meubel met ingebouwde haard of eentje met een bureau. Ideaal voor de thuiswerkers onder ons.

tv-meubel op maat

Meer info over een tv-meubel op maat?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een tv-meubel op maat voor jouw woning? Of ben je op zoek naar een echte vakman om jouw meubel te maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met veel plezier verder.

Scroll naar top